Wees geholpen door incassobureau Bussum

Normaal gesproken ga ik zelf net zo lang door totdat de betaling rond is. Echter kan ik bij een klant maar geen gehoor vinden en daar baal ik behoorlijk van. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een incassobureau Bussum in te schakelen. Deze incassobureau gaat er dan voor zorgen dat de betaling voldaan wordt. Althans, dat is wel de bedoeling waar ik naar wil streven. Enfin, online ben ik gaan zoeken naar een bedrijf en al snel terecht gekomen op de website van HFM Incasso. Dit bedrijf heeft enorm veel informatie op de website staat wat voor mij belangrijk is. Ook het feit dat zij werken op basis van no cure no pay is perfect. De afspraak is gemaakt!

Kennis gemaakt met HFM Incasso

In de eerste instantie wilde ik graag te weten komen met de mogelijkheden die zij mij konden bieden. Tijdens het gesprek kon ik de gegevens doorgeven om welke factuur het gaat. Daarna kreeg ik gelukkig al snel te horen dat het geen enkel probleem was voor hun. Het proces werd opgesteld en vervolgens gingen zij aan de slag om de eerste brief te zenden.

Tot mijn grote verbazing kreeg ik al snel een reactie dat er gereageerd was op de brief. De betaling werd geregeld en dat was voor mij echt perfect.