Vouwgordijnen op maat

Toen ik mijn nieuwe woning kocht, wilde ik graag vouwgordijnen op maat voor in mijn woonkamer. Mijn woning heeft geen standaard ramen, dus dit was best lastig. Ik ben bij diverse winkels geweest en daar konden zij ze wel maken, maar dan waren ze ontzettend duur. Ik gaf mijn wens dus eigenlijk al bijna op, totdat mijn collega mij wees op de website van blinddesign.nl. Daar vond ik wat ik zocht en tegen een goede prijs.

Verschillende soorten

Op de site van blinddesign.nl bieden ze verschillende soorten vouwgordijnen aan. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren stof en ook is het mogelijk om verduisterende gordijnen te kiezen. Ik was in eerste instantie sceptisch, maar vulde toch al mijn gegevens in toen ik de prijs zag, was ik gelijk enthousiast. Eindelijk een winkel waar ik voor een normale prijs vouwgordijnen op maat kon laten maken. Ik heb ze dus gelijk besteld. Ik heb voor verduisterende gordijnen gekozen, zodat zij ook de zon wat buiten kunnen houden. Op deze manier heb ik geen last van zon die op mijn tv schijnt, ideaal. Nadat ik ze besteld had, werden ze snel geleverd. Wij hebben ze zelf opgehangen, dit geen heel eenvoudig. Ik ben nog steeds erg blij met mijn aankoop en kan iedereen deze winkel aanbevelen!