Vloertegels in Nijmegen eindelijk gevonden

vloertegels nijmegen

Voor mijn vakantiehuis in Nijmegen was ik op zoek naar vloertegels. Ik hou erg van natuurlijke kleuren en ook mijn vloertegels wilde ik graag in deze tint hebben. De juiste vloertegels in Nijmegen vinden was nogal een klus voor mij. Ik heb eerst een aantal winkels bezocht, maar vond hier niet wat ik wilde. Ook op internet lukte het maar niet om die tegels te vinden die ik voor ogen had. Vloertegels in Nijmegen vinden, dat was voor mijn buurman ook al een aardige klus geweest, maar hij was uiteindelijk wel geslaagd. En wel bij deze winkel. Dus ik besloot om het er ook op te wagen en ben hier ook naar toe gegaan. Wat een super winkel, wat een assortiment en wat een service. De prijzen vielen me trouwens ook nog eens enorm mee!

vloertegels nijmegen

Dolblij met mijn tegels

Binnen een paar minuten zag ik de tegels die ik graag wilde hebben. Een mooie natuurlijke kleur en uitstekend van kwaliteit. Ik had nog wat vragen aan de verkoper en die had overal een goed antwoord op. Zo kan het dus ook. Ik ben er zo blij mee. Sinds een maand liggen ze erin en het is iedere keer weer genieten als ik er overheen loop. Erg tevreden over deze winkel. Echt een aanrader!