Verschillende dames leren jassen, voor ieder wat wils

Als ik denk aan kou, is een van de eerste dingen die ik zou opnoemen een dames leren jas. Puur omdat deze zo lekker warm zijn en een heerlijke zachte bontkraag hebben. Wanneer de ‘r’ in de maand zit, heb je altijd nog kans op koude winters. Dus laat je niet verleiden door dat zonnetje wat we de afgelopen dagen hebben gezien. Het kan zomaar omslaan en dan ben je blij met je warme leren jas.

Versano

Ik was aan het kijken op de site van Versano en zag toen dat er een enorme sale aan de gang is waar je de leren winter jassen voor een goedkoop prijsje kan scoren. Ik bene rg blij met mijn aankoop en ik weet ook zeker dat deze jas makkelijk nog een paar jaar mee kan gaan vanwege de hoge kwaliteit.

Verschillende jassen

Als je denkt dat er maar één soort winterjas bestaat, heb je het helemaal verkeerd. Versano biedt enorm veel verschillende modellen aan. Maar ook niet te vergeten; ze bieden het ook in verschillende maten. Het is fijn dat ze zo meedenken op het gebied van maten want ik heb altijd al problemen gehad met de maten.