Veel ruimte om lekker breed te liggen

matras 180x200 van Perfecthomeshop

Wil je echt de ruimte hebben tijdens de nacht en niet bang zijn dat je tegen je partner aan ligt als je wakker wordt? Kijk dan eens voor een matras 180×200 van Perfecthomeshop. Dit matras is zo breed dat jij en je partner meer dan voldoende ruimte hebben om heerlijk samen maar toch op je eigen te slapen. Welk materiaal je voor de kern kiest moet je natuurlijk samen met je partner kiezen, comfortabel, duurzaam, de juiste temperatuur en de goede ondersteuning zijn de perfecte eigenschappen.

matras 180x200 van Perfecthomeshop

Relax en kom tot rust tijdens je slaap

Slapen is niet alleen nodig, maar het moet ook een beetje comfortabel en een goed gevoel geven. Een latex matras 180×200 van Perfecthomeshop, dit matras is een unieke combinatie van twee soorten matrassen. Je weet dus zeker dat je geen slaap tekort komt als je gebruik maakt van dit matras. De binnenkant is vervaardigt van pocket veren, aan de ene kant vind je latex als toplaag en de andere kant Polyurethaan schuim. Deze combinatie zorgt voor ontspanning en een heerlijk gevoel als je wakker wordt.

matras 180x200 van Perfecthomeshop

Eigenschappen van de latex toplaag

De atex toplaag van het latex matras van 180×200 van Perfecthomeshop is drie centimeter dik. De ondersteuning van je lichaam gebeurd in een natuurlijke positie, hierdoor word je nooit wakker met een pijnlijk lichaam of spierpijn. De druk op de essentiële gewrichten wordt weggehaald, hierdoor slaap je goed en fit als een hoentje word je weer wakker. het matras past zich perfect aan, niet alleen aan jou maar ook aan het lichaam van je partner. Eigenlijk heb je dus twee matrassen in een matras.