Veel keukenzaken in Amsterdam gezien

keukenzaken Amsterdam

Ik heb afgelopen jaren veel keukenzaken in Amsterdam gezien. Voor mijn appartement was ik op zoek naar een nieuwe keuken. De oude keuken viel letterlijk uit elkaar. Dat kon echt niet meer. Keukenzaken in Amsterdam zijn er genoeg, maar waar ik naar op zoek was kon ik gewoon niet vinden. De keukens waren te duur of het was mijn smaak gewoon niet. Ook op internet kon ik het gewoon niet vinden. Een vriend van me is timmerman, ik heb hem ook nog om een offerte gevraagd. Dat was niet te betalen. Toen ik mijn hoop al bijna had opgegeven, wees een collega mij op deze winkel. Ze had er zelf ook een keuken gekocht en was daar vol lof over. En terecht! Want na mijn aankoop hier, deel ik haar mening helemaal.

keukenzaken Amsterdam

Direct een goed gevoel

Ik ben een gevoelsmens en hier voelde ik me meteen thuis. Bij de sfeer, bij de mensen, maar vooral bij de keukens. Want daar kwam ik natuurlijk voor. Ik hou van beton. Hier hadden ze een keuken in betonlook waar ik zo van hou. Het plaatsten ging prima. Keurige mannen. Ruimden alles netjes op. We hebben op het einde van de dag nog een biertje gedronken samen. Leuke kerels!