Stoere merken voor heren

Ben je op zoek naar kleding van een leuk herenmerk voor dit voorjaar? Dit voorjaar is er een aantal merken die erg populair zijn als het gaat om herenkleding. In dit artikel geef ik je graag wat kledinginspiratie waarmee je deze lente stijlvol voor de dag kunt komen. Lees vooral verder!

Helemaal hot: Black Bananas!

Een merk dat het afgelopen jaar sterk aan populariteit heeft gewonnen is Black Bananas. Black Bananas is een jong merk dat vooral veel door de jeugd wordt gedragen! Het merk combineer streetwear en casual sportwear en de producten van Black Bananas zijn van goede kwaliteit. Met name de trainingspakken van Black Bananas zijn de laatste tijd erg in trek. De kleding van Black Bananas vind je onder andere op www.expresswear.nl.

De jassen van PME Legend

Een merk dat al wat langer meeloopt is PME Legend. PME Legend is erg populair om zijn spijkerbroeken, maar wist je dat PME Legend ook super stijlvolle jassen ontwerpt? Het merk staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en de kleding van het merk is te dragen door jong én oud!

Op zoek naar meer inspiratie?

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje op de website van Express Wear. Ook op social media kun je gemakkelijk nieuwe fashion inspiratie opdoen. Er zijn verschillende interessante Instagrammers en Youtubers die regelmatig nieuw content uploaden. Daarnaast kun je verschillende merken volgen op de sociale platforms!