Ralph Lauren Polo

Een polo is het ideale kledingstuk voor iedereen die er casual maar toch netjes uit wilt zien. Het gemak van een t-shirt met korte mouwen, maar dan wel met het herkenbare kraagje. Door de wat dikkere stof schijnt er niks door en blijf je net wat warmer. De polo staat bij elk figuur en zou als basic in elke kledingkast te vinden moeten zijn. Dit kledingstuk staat perfect boven een denim jeans, maar kan ook zeer goed met een zomerse korte broek gecombineerd worden.

Tijdloze klassieker

Ralph Lauren is sinds de oprichting in 1967 in Amerika een echt sportief lifestylebrand geworden dat zich laat kenmerken door elegantie en een klassieke uitstraling. Een Ralph Lauren Polo is van hoge kwaliteit en nu al een tijdloze klassieker. De ruime keuze in kleuren biedt jou de mogelijkheid altijd een geschikte polo te vinden die staat bij de andere kleding in je garderobe. Door de handige knoopsluiting van de Ralph Lauren polo bepaal je zelf hoe strak je de polo dicht wilt doen. Ook kun je een polo leuk combineren met een onder shirt voor een speels effect.

Uitstraling

Het dragen van een polo is niet alleen comfortabel, het straalt ook een sportieve energie uit. Een Ralph Lauren polo met het kenmerkende polopaard op de borst wordt geassocieerd met een actieve, positieve en sportieve levensstijl. De polo wordt veel gedragen naar de sportschool, maar kan ook prima als deel van de outfit naar kantoor of naar een restaurant gedragen worden. Deze polo is niet alleen een tijdloze klassieker, het is ook een kledingstuk dat door jong en oud gedragen kan worden. Door de goede kwaliteit van het materiaal blijft de polo lang mooi in model. Dit kledingstuk verdient kortom een plekje in de kledingkast, of beter gezegd, gedragen te worden!