Op zoek naar goed personeel in de Agri business?

Ben jij op zoek naar goed opgeleid personeel om de juiste match te vinden voor jouw bedrijf? Ceres helpt je heel graag om de juiste persoon of personen te vinden en jouw food en agribusiness bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ceres heeft specifieke kennis van de markt maar ook van de benadering van kandidaten om dit succesvol te kunnen doen. 

Het bedrijf is opgericht in 2008 en heeft zich echt gespecialiseerd in werving en selectie dat banen in de food en agri sector aanbiedt aan hoger opgeleiden. Zij hebben een internationale focus. Omdat de business zo veranderlijk is en iedere dag er wel nieuwe aspecten meespelen, vraagt dit om een nieuwe aanpak. Zij werven net even anders dan andere recruitmentbureaus en zij doen dit heel succesvol.

Zij hebben een diepgaande kennis van de food en agribusiness en daarom weten zij ook heel goed wie zij nodig hebben voor jouw bedrijf. Bovendien putten zij uit een omvangrijke database en weten zij de campagnes goed in te zetten om zo succesvol mogelijk te kunnen werven. Vanaf het eerste gesprek tot en met het tekenen van het contract door de kandidaat bij jouw bedrijf zijn zij jou en de kandidaat tot hulp met hun kennis.

Interim Solutions

Ben je op zoek naar iemand die en project of een verandering kan managen voor jou? Ook daar kunnen zij je mee helpen. Zij zoeken voor jou de perfecte interim kandidaten. Snelheid, ervaring en kwaliteit zorgen ervoor dat zij snel de juiste kandidaat kunnen selecteren. Ceres heeft een uitgebreid netwerk omdat zij al jaren meedraaien. De kandidaten die zij in hun bestand hebben zijn allemaal hoogopgeleide professionals die echt aantoonbare ervaring hebben als manager en ook bekend zijn met het interim vak. Neem een kijkje op de site van Ceres: agri recruitment agencies.

Om de kwaliteit te waarborgen en door de zoekmachine voor agrarische vacancies hebben zij vaak al binnen uiterlijk twee werkdagen uitsluitsel of zij iemand voor jou hebben gevonden. Zij maken een strenge selectie en stellen de kandidaten binnen een afgesproken termijn aan jou voor.

Werken in binnen- of buitenland

Ceres heeft haar grenzen verlegt en werkt samen met haar opdrachtgevers om voor in het buitenland de juiste kandidaten te werven. Zij hebben diverse vestigingen in Polen, Italië, Frankrijk, België en Duitsland. Ben jij kandidaat of werkgever en kan Ceres jou ergens meehelpen, schroom dan niet om direct contact met ceres recruitment op te nemen. 

Ook als je kandidaat bent en op zoek bent naar een mooie baan in deze sector kan je contact opnemen met Ceres. Je kan je ook via de site inschrijven en naar een baan zoeken. Ceres zal zo snel mogelijk na jouw aanmelding contact met jou opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *