Mondkapjes hebben we nog wel even nodig

We leven nu in een wereld waar iedereen verplicht is om mondkapjes te dragen. Het mag dan wel niet leuk zijn maar iedereen doet het. Zeker als je op vakantie gaat en dan wil je natuurlijk wel zeker zijn dat je goede mondkapjes hebt gekocht en dat je wordt toegelaten in het vliegtuig of hotel waar je verblijft. Natuurlijk kan je jouw eigen mondkapjes ook meenemen maar neem het zeker voor het onzekere en haal ook een medisch mondkapje. Je kan ze niet overal kopen natuurlijk maar je kan ze wel bestellen, zo kan je op mondkapjes.nl kijken voor de goede mondkapjes. Je vindt daar ook andere medische spullen die eventueel ook van pas zouden komen.

Mondkapjes kopen

Niet alle mondkapjes kan je in de winkel kopen. De ene keer zijn ze op of je kan er maar een paar kopen en dan moet je weer naar een andere winkel toe. Echt handig is het niet en zeker niet als je alles aan het plannen bent voor jouw welverdiende vakantie. Een mondmasker kopen op voorhand is zeker slim want dan weet je zeker dat je het vliegtuig en het hotel in mag. Er zijn verschillende soorten mondkapjes te koop en ook in dozen wat heel handig is. Mondkapjes bestellen bij mondkapjes.nl is daarom veilig en je bent zeker dat je de goede hebt gekocht.

Veiligheid

Zeker nu is veiligheid belangrijk en je wilt er zeker van zijn dat je het goed doet en niet wordt weggestuurd als je op het vliegveld staat óf op je bestemming bent aangekomen. Ga altijd na welke veiligheidsregels het vliegveld en hotel hanteren en welke mondkapjes je nodig hebt. Misschien ben je verplicht om medische mondkapjes te dragen maar wie weet kan je ook niet medische mondkapjes dragen.

Je zult ook rekening moeten houden op openbare plekken en wat daar wel en niet gedragen mag worden qua mondmasker. Neem daarom voor alle zekerheid genoeg mondkapjes mee, zowel medische als niet-medische mondkapjes. Mocht je niet genoeg of de juiste mondkapjes in de winkel vinden kijk dan op mondkapjes.nl.

Verschillen in mondkapjes

Er zijn verschillende soorten mondkapjes, zo heb je niet-medische mondkapjes, medische (chirurgische) mondkapjes, FFP-maskers en wegwerp mondkapjes. De niet-medische en medische mondkapjes zijn het meest bekend. Je hebt ook FFP-maskers, dat zijn mondkapjes die je beschermen tegen virussen en kleine stofdeeltjes die in de lucht hangen. Er zijn verschillende typen FFP-maskers, zo heb je FFP1, FFP2 en FFP3. De nummers geven aan hoe goed ze je beschermen, als het nummer hoger is dan beschermt het masker je beter.

De FFP-maskers kan je ook kopen op mondkapjes.nl.

Mondkapjes gebruiken

Ieder mondkapje moet je over je mond en neus doen en als het mondkapje een dun ijzerdraad heeft dan druk je die goed vast rondom je neus. Nadat je weg bent geweest en weer bij je hotel aankomt raak je je mondkapje alleen bij de touwtjes aan.

De mondkapjes kun je wassen op 60 graden Celsius en nadat je ze gewassen hebt moet je ervoor zorgen dat je ze steriel bewaart, dit geldt niet voor wegwerp mondkapjes en FFP-maskers maar alleen voor niet-medische en medische mondkapjes. Bij het wassen hoef je geen wasverzachter of iets anders erbij te doen, alleen warm water is voldoende. Omdat je jouw mondkapjes waarschijnlijk niet uit kunt wassen op vakantie, bestel je beter genoeg mondkapjes via mondkapjes.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *