Mindfulness organisatie voor bedrijven en particulieren

De mindfulness organisatie Silentum maakt het mogelijk om gratis een workshop te volgen. Dat is voor mij wel echt een trigger. Ik vind dat je dat niet vaak tegenkomt dat je een workshop gratis mag volgen. Door middel van deze workshop kun je bekijken of mindfulness iets is voor bij jou in het bedrijf of in de organisatie. Er wordt van alles verteld over de achtergrond en je kunt ook al je vragen stellen. De workshop wordt op 2 verschillende data gehouden. Dat vind ik ook wel een voordeel.

Mindfulness voor particulieren

Ook particulieren kunnen bij Silentum terecht. Er zijn veel verschillende soorten trainingen. Ik vind dat wel prettig. Ik zou niet graag kiezen voor een training die een aantal dagen duurt. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ik vind een stiltedag heel aansprekelijk. Het is handig dat het altijd in het weekend is, want dan hoef je er in ieder geval geen vrij voor te nemen. De kosten vind ik heel erg meevallen. Zeker als je bedenkt dat zo’n stiltedag echt een soort cadeautje is voor jezelf.