Lees hier meer over ExpressVPN

Lees hier meer over ExpressVPN

VPN is vandaag de dag niet meer weg te denken. Erg veel bedrijven beschikken over een VPN verbinding, en ook steeds meer consumenten willen VPN. Maar wat is VPN nou precies?

Een Virtual Private Network

VPN staat voor Virtual Private Network en is een verbindingsmethode die wordt gebruikt om beveiliging en privacy toe te voegen aan privé- en openbare netwerken, zoals bijvoorbeeld WiFi-hotspots. Virtual Private Networks worden meestal door bedrijven gebruikt om gevoelige gegevens te beschermen. Het gebruik van een persoonlijke VPN wordt echter steeds populairder naarmate er meer interacties plaatsvinden op het wereld wijde web. Privacy wordt verhoogd met een Virtual Private Network omdat het oorspronkelijke IP-adres van de gebruiker wordt vervangen door een IP-adres van de Virtual Private Network-provider. Abonnees kunnen een IP-adres verkrijgen bij elke ‘gateway-stad’ die de VPN-service biedt. Je woont bijvoorbeeld in Den Haag, maar met een Virtual Private Network kunt live verschijnen in New York, Duitsland of andere plaatsen.

ExpressVPN

ExpressVPN biedt zo’n derglijke service. Het is een uitstekende VPN-provider die een VPN-service aanbiedt. ExpressVPN kan jou een simpele en veilge VPN app bieden die de veiligheid en privacy bieden welke je verdiend. Binnen 5 minuten kun je het al opgezet hebben, zo eenvoudig is het.

Lees hier meer over ExpressVPN.