Kies voor een Herno jas voor heren, kies voor Italiaanse klasse

In 1948, kort na de Tweede Wereldoorlog, richtte Giuseppe Marenzi het label Herno op. Van bij de start was het de bedoeling om kwaliteitsvolle jassen op de markt te brengen. Deze jassen moesten dames en heren tegen de koude beschermen. De ontwerpers lieten zich namelijk inspireren door het klimaat rond het Lago Maggiore, waar het af en toe wel degelijk koud kon zijn. In de jaren ’70 veroverden ze de US, in de jaren ’80 gingen ze van start op de Japanse markt. Als je vandaag de dag een Herno jas voor heren koopt, krijg je nog altijd die degelijkheid en klasse van weleer. Meer nog, ondertussen zijn de kledingstukken van Herno erg geëvolueerd en hebben ze een trendy en hedendaagse look gekregen.

Tot in de puntjes afgewerkt

Zoals we dit van de Italiaanse mode gewend zijn, is ook elke Herno jas voor heren tot in de kleinste details zorgvuldig afgewerkt. Kwaliteit, een perfecte pasvorm en oog voor stijl worden bij Herno gecombineerd. Bij Herno wordt er voortdurend onderzoek gedaan hoe elke jas nog beter, nog mooier en nog stijlvoller kan. Kijk maar naar de stiksel, de zakken, de kraag die hoog dicht gemaakt kan worden. Van welke kant je de Herno jas voor heren ook bekijkt, je blijft er altijd stijlvol uitzien. Een donkere of een lichte kleur, het maakt niet uit, Herno jassen zijn pure kwaliteit en klasse.

Geklede en meer sportieve jassen

Als je wilt gaan skiën of je wilt een stevig winterwandeling maken, kies je voor een sportieve donsjack. Wil je de stad induiken of naar je kantoor gaan, dan kies je voor een meer geklede jas. De designers bij Herno ontwerpen de jassen zodanig dat ze het lichaam mooi omhullen en lang genoeg zijn om de kou buiten te houden. Herno jassen voor heren zijn eenvoudig online te kopen. Doe je bestelling en je krijgt je jas snel geleverd.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*