Is er meer tussen hemel en aarde?

is-er-meer-tussen-hemel-en-aarde?

Waar gaan we heen als we komen te overlijden? Gaan we naar de hemel, reïncarneren we allemaal of blijft onze geest ronddwalen op aarde? Er is niemand die hier een concreet antwoord op heeft. Dat is iets wat we zelf moeten ondervinden op het moment dat onze tijd daar is. Veel mensen geloven wel dat er meer is na de dood. Door programma’s als die van Derek Ogilvie of Char, welke op tv te zien waren, kregen we een kijkje in de keuken hoe een paragnost te werk gaat. Voor velen is het bijwonen van een dergelijke sessie echter niet weggelegd. Hoe kunnen zij dan wel in contact komen met paragnosten?

Paragnost 

Tegenwoordig is het erg makkelijk om in contact te komen met een paragnost. In het online tijdperk waarin we leven is dat al helemaal niet moeilijk meer. Op verschillende websites is het mogelijk om een paragnostenchat te starten. Je gaat dan via de chat in gesprek met een erkend medium. Ook is het mogelijk om dit via sms of WhatsApp te doen. Deze methode staat echter wel ter discussie, omdat paragnosten de voorkeur hebben om iemand daadwerkelijk te zien, of in elk geval te spreken. Om de meest optimale uitkomst van je sessie te krijgen, is het het best om een fysieke afspraak te maken. De paragnost kan je energie dan het beste aanvoelen. Mocht een fysieke afspraak niet binnen je macht liggen maar je wil wel graag contact leggen? Dan is bellen ook altijd nog een optie.

Onder vuur

De wereld van paragnosten komt wel steeds meer onder vuur te liggen. Het is niet voor niks dat het programma ‘Dit is mijn toekomst’ van de televisie is gehaald. Veelal worden ze beschuldigd van oplichting. Nederlanders zijn hier te nuchter voor en over het algemeen wordt er niet in paragnosten geloofd. Of het daadwerkelijk oplichting is, valt niet te bewijzen. Dit is iets wat ieder voor zich moet bepalen of erin geloofd wordt of niet. Om erachter te komen of paragnosten de waarheid spreken, is door er zelf contact mee op te nemen en te kijken wat ze te vertellen hebben. En zelfs dan is het moeilijk om te bepalen. Er is maar één manier om er echt achter te komen of er meer is tussen hemel en aarde, maar dan kan je het zelf alleen niet meer navertellen.