Inspiratie voor een cadeau voor jouw collega

Soms heb je een collega die zoveel betekent dat je deze graag eens een cadeau wilt geven. De vraag is dan natuurlijk wat ga je eens kopen? Om nou weer met een bos bloemen of een doos bonbons aan te komen wordt een beetje afgezaagd. Daarom wil je natuurlijk iets origineels bedenken.

Kunst als cadeau

Zoek je iets origineels waar een ander niet snel mee aan zal komen, dat zou je de site van Artihove.nl eens moeten bekijken. Je wilt natuurlijk de leukste cadeau ideetjes voor een betaalbare prijs. Op het internet is er genoeg inspiratie te vinden voor cadeaus voor vrienden, familie, collega’s, ect. 

Kunst is een leuk en origineel cadeau om te geven. Zo kan je eens wat anders kopen dan een boekenbon of een fles drank. Het leuke is dat kunst heel erg lang mee gaan. Ze kunnen dus dienstdoen als een blijvende herinnering aan een speciale tijd.

Cadeau voor een collega

Heb je een collega die al zoveel jaar in dienst is en een jubileum viert of juist iemand die een andere baan gevonden heeft en jullie dus gaat verlaten? Die kan je natuurlijk in beide gevallen niet laten gaan zonder een blijk van waardering.

Alhoewel een beeld of sculptuur cadeau geven niet het eerste is wat je te binnen schiet, is het harstikke leuk om te krijgen. Beelden of sculpturen zijn echt speciale cadeaus voor een jubileum of bedankjes en samenwerkingspresentjes. Daarnaast is de keuze in kunststijl enorm. Er zit dus voor iedereen wel iets leuks tussen.

Hiermee kan je een cadeau voor jouw collega geven dat echt bijzonder is. Je collega zal dit zeker weten te waarderen. Niet in de laatste plaats omdat je de moeite genomen hebt om echt iets te geven waar niet iedereen mee aan komt dragen.

Grote bronzen beelden

Het kan natuurlijk zo zijn dat je graag groot uitpakt en je collega een mooi beeld wilt geven. Wat dacht je van een bronzen beeld van Artihove.nl? Uiteraard kan dit ook binnen neergezet worden. Zo geef je iets wat uniek is en wat je niet zomaar ergens anders tegenkomt.

Brons is een materiaal wat stijlvol en tijdloos is. Daarom is het iets wat bijna iedereen weet te waarderen. Zeker omdat het duurzaam is ben je ook nog eens milieubewust bezig. 

Tuinbeelden 

Hou je niet van brons maar zou je het wel een leuk idee vinden om een tuinbeeld te geven? Er is ook genoeg keuze tuinbeelden van Artihove.nl. Bij hun vindt je ook een groot aantal tuinbeelden die gepersonaliseerd kunnen worden. Zo wordt je cadeau nog specialer.

Voor ieder budget is er hier een leuk beeld te vinden. Je kan er dus net zoveel geld aan uitgeven als je zelf wilt. Omdat er hier zoveel te kiezen valt kan het gewoon niet anders of je komt hier dat ene originele tuinbeeld tegen wat helemaal in de smaak valt.

Je hoeft het tuinbeeld natuurlijk niet weg te geven. Het kan ook wel eens leuk zijn om jezelf een keer iets leuks cadeau te doen. Dan maak je gewoon jezelf blij met een mooi kunststuk van Artihove!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *