Hoeveel moet een kerstpakket waard zijn?

Kerstpakketten

Welke waarde je aan jouw kerstpakketten hecht ligt helemaal aan jouw wensen en jouw budget. Het is een persoonlijk cadeau van jou naar je trouwe medewerkers toe. Hier is dus geen vaste prijs voor vast te leggen! Gelukkig zijn kerstpakketten in veel prijscategorieën te krijgen, er is voor iedereen dus een goed cadeau te vinden. 

Kleine bedrijfjes

Voor kleine ondernemingen is een kerstpakket van per stuk €150 natuurlijk niet te doen. Daarom zijn er ook hartstikke veel leuke kerstpakketten te vinden die je voor minder dan €20 kan krijgen! Dit hoeft helemaal niet te betekenen dat het saaie pakketten zijn. Voor kleine prijsjes kun je de leukste dingen kopen. Een leuk Rituals pakket met een douchegel, bodylotion en een lekkere scrub kost bijvoorbeeld nog geen €17. Een lekker kerstpakket met een fles champagne en diverse hapjes gaan zelfs voor een tientje over de toonbank! Het gaat er dus niet om hoeveel je uitgeeft aan je werknemers, maar of je een leuk idee hebt. 

Kerstpakketten

Grote bedrijven

Voor grote ketens is de mogelijkheid tot een groter budget zeer aanwezig. Ook is het wellicht een leuk idee om op het kerstpakket het bedrijfslogo te zetten. Of misschien een aantal producten van een eigen labeltje te voorzien. Deze kleine aanpassingen zijn zeker mogelijk en geven een persoonlijke tint aan het kerstpakket. Welke soort pakketten je dus ook kiest, voor iedereen is er wat te vinden! 

Voor grote en kleine bedrijven is het ook altijd nog een optie om de werknemers zelf een cadeau uit te laten kiezen. Het enige wat de werkgever dan nog moet doen is van tevoren de prijscategorie bepalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *