Hoe vind je een goede pen?

Over een goede pen beschikken is belangrijk. Soms zijn er situaties waarin je terecht komt dat je een pen nodig hebt, zoals op straat om even snel iets te noteren, maar je wilt ook geen pen die na een paar keer gebruiken al leeg is. Het kan best wel eens voorkomen dat je op je werk wat moet noteren, of je bent thuis met iets bezig waarvoor je een pen nodig hebt, en je wilt niet een paar weken nadat je net een nieuwe pen hebt gekocht al weer een nieuwe aanschaffen. Er zijn verschillende soorten pennen die je kan gebruiken, niet iedere pen is voor iedereen geschikt, kies dus degene die het beste bij jou past.

Vulpennen kopen

Er zijn verschillende soorten vulpennen, zo heb je een vulpen die op een balpen lijkt maar ook vulpennen met een kroon, de ouderwetse vulpennen. Heb je hier nog nooit mee geschreven dan zal het eerst wat moeilijker gaan, maar later wordt het juist gemakkelijker. Je zal in het begin ook wel eens wat vlekken maken maar dat is niet meer dan normaal.

Een vulpen online bestellen gaat heel gemakkelijk en je hoeft er je huis niet eens voor uit. Soms heb je je pen de volgende dag al in huis, maar het kan ook wel een aantal dagen duren, dit hang af van het bedrijf en van waar de pennen komen.

Lamy pennen

Lamy Netherlands staat voor design en een hoge kwaliteit. Lamy heeft verschillende soorten pennen, zo zijn er vulpennen, balpennen, roller balpennen en vulpotloden. Ook heeft Lamy eigen inktpatronen en inktpotten op de markt. De inhoud van de inktpotten kan verschillen, zo zijn er inktpotten van 30ml maar ook van 50ml, dit verschilt natuurlijk ook in prijs. Iedere soort pen is weer geschikt voor een ander doel, zo zijn vulpotloden ideaal voor tekenaars en een roller balpen gaat weer heel soepel over het papier heen voor schrijvers, je hoeft dan niet zoveel druk te zetten. Zo is iedere pen weer geschikt voor wat anders.

Parker pennen

Parker pennen staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het merk Parker is wereldwijd het bekendste merk dat bestaat, dit komt door het pijl-clipje op de pen. Deze pennen zijn er ook in vulpen vorm, dus niet alleen als balpennen. Een Parker pen vulling kan je gemakkelijk online bestellen, dit is ook makkelijker dan wanneer je in verschillende winkels moet gaan kijken. De kans is dan groot dat je ook nog eens geen vulling kan vinden. Bij het aanschaffen van de pen kan je ook meteen een aantal vullingen bijbestellen zodat je zeker weet dat je er een tijdje mee vooruit kunt.

Montblanc pennen

Een Montblanc pen is er in verschillende designs, er zijn balpennen, fineliners, rollerballs, vulpotlood de Mont blanc biro. Er zijn ook inktpatronen te koop, zo weet je dat je de goede patronen aanschaft die bij jouw pen horen, en niet net de verkeerde waar je niks mee kan. Montblanc is een luxe merk en daarom liggen de prijzen best wel hoog. Bij sommige pennen kan het zijn dat er een notitieboekje bij zit, dit kan soms goedkoper zijn dan wanneer je diezelfde pen los wilt kopen. Het kan zeker geen kwaad om voor een lagere prijs een pen en een notitieboek aan te schaffen, dit kan later handig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *