Fleece vest borduren doe je hier

Goede reclame houdt niet alleen in dat jij folders verspreid en vlaggen hangt. Met goede en herkenbare reclame kun jij ook denken aan kleding. Fleece vest borduren met het logo van jouw onderneming is een perfecte oplossing. Hiermee kun jij op de juiste manier jouw bedrijf in het licht zetten. Bovendien zullen jouw gasten dit goed herkennen en dat is wel zo prettig. Neem zelf ook eens een kijkje op de website van Borduurstudiogeldrop.nl.

De juiste kleding geeft sfeer

Het belangrijkste van het borduren van kleding is toch het feit dat het personeel gezien wordt. Hierdoor zullen de gasten het ook herkennen en zo meer reclame verspreiden. Overigens moet ik wel zeggen dat ik het zelf ook erg professioneel vind als personeel hetzelfde kleding aan heeft. Zo wilde ik voor een paar weken terug de kleding van het personeel gaan vervangen. Meerdere keren had ik op het internet gezocht, maar helaas niet gevonden wat ik zocht. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat je met een fleece vest ook enorm veel mee kunt bereiken! Wij hebben er dan ook voor gekozen om voor iedereen een fleece vest te laten borduren.