Een ooglidcorrectie, zo gepiept

Hangende oogleden, of zakjes onder je ogen, uiteindelijk ontkomt bijna niemand daar aan. Het staat niet mooi, en bovendien kan je er ook last van krijgen als die oogleden zo gaan hangen. Gelukkig is daar een oplossing voor!

Een kleine ingreep, met groot resultaat

Door een ooglidcorrectie ben je in een mum van tijd verlost van die hangende oogleden, of zakjes onder je ogen. Door een klein reepje van die hangende oogleden weg te halen, heb je in eens weer een frisse, jongere oogopslag. De behandeling is zo gepiept, eerst tekent de arts je oogleden af, vervolgens worden die plaatselijk verdoofd, en dan snijdt de arts heel voorzichtig dat afgetekende reepje huid weg. Even wat hechtingen er in, en je mag even later alweer naar huis.

Herstel en eindresultaat

Ook het herstel van een ooglidcorrectie gaat vrij snel. Het zal de eerste dagen misschien wat dik en blauw zijn rond de ogen, dit is normaal en trekt vanzelf weg. De hechtingen kunnen op een gegeven moment een beetje gaan trekken, dus het is heel fijn als die er eenmaal uit zijn. Na een week of 2 is het eindresultaat al vrij goed te zien, al kan het dan soms nog een beetje dik zijn. Dit is echt zo’n ingreep waarbij je achteraf denkt, had ik dit maar eerder gedaan!