Een leuk actief bedrijfsuitje Utrecht vind je bij Boksen als Metafoor

boksenalsmetafoor

Een actief bedrijfsuitje Utrecht kan soms een goede groepsoefening zijn voor het personeel, vooral als er soms wat spanning hangt of sommige werknemers aan iets anders toe zijn dat de hele dag werken en wat is er een beter bedrijfsuitje dan je collega’s of werknemers even een paar flinke klappen te geven met boksen. Een goed begeleidt actief teamuitje Utrecht waarin je lekker actief bezig kan zijn met collega’s is bijvoorbeeld “ sparren met je team.”

Sparren met je team bij boksen als metafoor

Actief bedrijfsuitje Utrecht

Sparren met je team is een boksclinic waarbij je samen met collega’s en/of werknemers een cursus boksen gaat doen waar je de basics leert van het boksen. Met inspirerende up-kick muziek blijf je lekker de hele dag bewegen en actief bezig. In deze kleine cursus leer je de basis dingen over het boksen en mag je deze aan gedurende de cursus ook toepassen.

Ook handig voor je bedrijf: workshop Communiceren onder druk

Communiceren onder druk is ook 1 van de 4 cursussen bij boksen als metafoor. Bij deze workshop wordt het boksen ook letterlijk als metafoor gebruikt. Op een speelse manier begin je met het aanscherpen van je reflexen vervolgens komen er kleine boks gevechtjes en dan een gezamenlijke afsluiting.