Een heerlijk drankje op zijn tijd

Drankpakketten

In de meeste pakketten die worden weggegeven met de feestdagen zit wel een fles wijn, gezellig om tijdens het eten een wijntje te drinken of later op de avond met een stukje kaas. Met een drankpakketten geef je werknemers een of meerdere soorten drank om van te genieten, dit hoeft niet perse alleen wijn of sterke drank te zijn. Een combinatie van beiden, of een leuke set van bijvoorbeeld een aantal wijnsoorten is ook heel goed mogelijk. Kerstpakkettenexpress.nl heeft verschillende mogelijkheden.

Drankpakketten

Ook voor een leuke verrassing

Met het geven van drankpakketten is een verrassing nog leuker voor je relaties en medewerkers, een drankje is bij veel mensen welkom en leuk om te krijgen. Of dit nu een wijnpakket is, een fles kerstbubbels of een heerlijke zoete likeur. In verschillende prijsklassen zijn lekkere en leuke pakketten verkrijgbaar bij kerstpakkettenexpress.nl. Wil je een combinatie van een aantal pakketten dan is dit ook mogelijk, vanaf 50 pakketten kun je zelf een eigen pakket samenstellen naar wens. 

Drankpakketten

Geheel eigen stijl bij het samenstellen

Heb je een groot bedrijf en wil je van de drankpakketten echt iets uniek maken? Wanneer je 1000 pakketten of meer afneemt, kun je een geheel eigen stijl kiezen van de doos. Maar ook speciale etiketten op de producten is mogelijk, zo heb je een uniek cadeau voor je werknemers in de stijl van je bedrijf. De kleuren en eventueel het logo van je bedrijf komt dan op de doos te staan, op deze manier maak je nog een beetje reclame naar anderen toe met de pakketten.