Bijbaan zaterdag Veldhoven

Nu ik 18 jaar ben en mijn rijbewijs behaald heb, wil ik ook sparen voor mijn eigen wagen. Hiervoor zou ik zelf moeten gaan werken. Helaas zat ik ook met mijn opleiding, waardoor ik enkel maar een bijbaan zaterdag Veldhoven zou kunnen gaan werken. Mijn vrienden raadden me deze job aan. Toen ik op het internet keek, zag ik dat ik eenvoudig mijn CV kon doorsturen, dit heb ik dan ook gedaan. Niet veel later kreeg ik bericht dat ik mocht starten op de job.

Hoe was deze bijbaan voor mij?

Ik was zeer tevreden over deze bijbaan. Ik kon namelijk gemakkelijk aangeven wanneer ik kon werken. Bij mij was dit dus op een zaterdag. Ik wist ook vooraf hoeveel ik zou verdienen, het werk zelf was eigenlijk zeer fijn om te doen… Ook de collega’s waren zeer leuk: zowel de studenten, alsook de ‘oudere’ collega’s. Ik heb eigenlijk niets negatiefs te vermelden. Het geeft dan ook zo’n goed gevoel te weten dat ik zelf voor dit geld gewerkt heb!Met andere woorden, ben je ook op zoek naar een bijbaan op zaterdag in Veldhoven? Dan is dit een echte aanrader volgens mij!