BHV Eindhoven

Voor een cursus BHV Eindhoven kun je terecht bi G4S veiligheidstrainingen. Deze trainingslocatie voor BHV Eindhoven ligt net buiten Eindhoven en is goed bereikbaar. Het adres van de locatie is Ekkersrijt en dit ligt in de plaats Son en Breugel. Je kunt bij deze locatie BHV Eindhoven verschillende BHV cursussen volgen. Zo kun je de basis en herhalingscursus BHV hier volgen, maar je kunt ook kiezen om opgeleid te worden voor een meer verantwoordelijke functie in de BHV. Bijvoorbeeld ploegleider of hoofd BHV.

Ploegleider of hoofd BHV

Een ploegleider BHV Eindhoven is bedoeld voor mensen die werken in een organisatie of bedrijf waar meerdere BHV’ers aanwezig zijn. Wanneer je een aantal BHV’ers paraat hebt op de werkvloer is het handig om een ploegleider te hebben die de groep BHV’ers kan leiden wanneer een noodsituatie zich voordoet. Daarnaast zijn er twee hoofd BHV cursussen die je kunt volgen bij de locatie BHV Eindhoven. Er is de cursus hoofd BHV strategisch en de cursus hoofd BHV operationeel. Het hoofd strategisch richt zich op oefenplannen waar het hoofd operationeel zich richt op wetgeving en evaluatie en nazorg.

De locatie BHV Eindhoven

De locatie BHV Eindhoven is vanaf meerdere snelwegen goed bereikbaar en maakt het daarom een geschikte trainingslocatie ongeacht waar je vandaan moet komen. Voor wie dichtbij of in Eindhoven woont, is dit sowieso een ideale locatie. Er zijn zeven leslokalen en een oefenkantoor. Voornamelijk het blussen van branden kan hier goed getraind worden met verschillende materialen. Daarnaast is er een restaurant en een teambuildingsruimte. Je vindt alle informatie over de BHV Eindhoven locatie hier.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*